viernes, 5 de agosto de 2011

La CUP treu a la llum pública la darrera agressió homòfoba a la ciutat

El 19 de juliol passat una parella de lesbianes residents a la Part Alta van rebre un atac de caire homòfob a la porta del seu habitatge. La paraula “guarras” apel·lava a la relació homosexual que mantenen amb plena normalitat aquestes dues dones que, per qüestions d'anonimat i de seguretat, van preferir contactar amb una entitat, en aquest cas la CUP, per fer pública aquesta situació.

Seguint la lluita per l'alliberament sexual per part moviments socials i, en particular, la Candidatura d'Unitat Popular, impulsaran una moció perquè es debati al ple municipal declarar-se ciutat per la diversitat sexual amb un llistat d'acords entre els quals s'hi troba el fet de solidaritzar-se amb les veïnes afectades i no tolerar l'homofòbia a Tarragona.

La CUP remarca la importància de la denúncia pública d'aquest tipus de discriminacions, que succeeixen en la vida quotidiana a l'hora d'entrar en un local d'oci o de llogar un habitatge, entre d'altres. A més, en el cas de les lesbianes, destaca el caire masclista de l'agressió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario